9 Haziran 2014 Pazartesi

Stor Perde Çeşitleri

http://www.evidea.com/storlar/c/753
Ev ve ofis ortamları ile uyumlu olan stor perde çeşitleri sayesinde perde yıkama derdinden kurtulabilirsiniz. Değişik türde kumaşlar kullanılarak bakım gerektirmeyen, sadece silinerek temizlenebilen stor perde çeşitleri sayesinde ev ve iş yerlerinde pratik bir düzen sağlayabilirsiniz.

Stor perdeler çeşit çeşittir. Screen kumaşlar bakım gerektirmeyen, silinerek temizlenebilen kumaşlardır. Özellikle işyeri ve ofislerde kullanılır. Blackout kumaşlar ise gerektiğinde ışığı engelleyici özelliklere sahiplerdir. Bu nedenle laboratuvar, fotoğraf stüdyoları ya da yatak odalarında kullanılır. Salon ve mutfaklarda ise daha çok pamuklu ve polyester kumaşlardan yapılmış stor perdeler kullanılır. Bunların üzerinde dekorasyonunuza uygun desenler olabilir.

İş yerleri özellikle polyester kumaşları tercih ederler. Çünkü polyester kumaşların üzerine dijital baskılar yapılabilir. Böylece firma logoları stor perde kumaşının üzerine eklenerek bir çeşit reklam aracı olarak kullanılmış olur.

Hem modern, hem de klasik görünümler için stor perdeler kullanılabilir. Eskiden sadece ofislerde kullanılan bu perdeler, artık evlerde ve özellikle de mutfaklarda sıkça karşımıza çıkmaya başladılar. Yaratıcı tasarımlara sahip kumaşları ve mekana değişik bir hava katan tasarımları ile dikkatleri üzerine çeken stor perdeler sayesinde siz de yaşam alanlarınızı güzelleştirebilirsiniz. Bunun için Evidea.com'un online alışveriş mağazasını ziyaret etmenizi tavsiye ediyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder