4 Kasım 2013 Pazartesi

Online Alışveriş

Çağımızın en çok kullanılan pazarlama yöntemlerinden bir tanesi de online pazarlama. Online alışveriş gelişen teknoloji sayesinde hem oldukça güvenli hem de oldukça hızlı bir hale geldi. Eskiden online alışveriş çok güvenli bulunmayan bir alışveriş türüydü. Fakat son dönemlerde geliştirilen 3D security sistem ile çok daha güvenli bir hale geldi. Sistem, online alışverişinizi tamamlamadan önce banka kartınıza tanımlı telefon numaranıza bir şifre gönderiyor ve siz bu şifreyi alışveriş yaptığınız siteye girmeden alışverişiniz tamamlanmıyor, kartınızdan her hangi bir ücret çekilmiyor. 



Online alışveriş hem tüketiciye hem de üreticiye pek çok avantaj sağlıyor. Tüketiciler istedikleri her türlü ürüne hiç bir zahmete katlanmadan sadece tek bir tuşla sahip olabiliyorlar. Online alışveriş sayesinde dünyanın her hangi bir yerinden dilediğiniz ürünü satın alabilmek sadece bir kaç saniye sürüyor. Satın aldığınız ürünler ise bir kaç hafta içerisinde elinize ulaşmış oluyor. 



Giyimden teknolojik aletlere hatta yemeğe kadar aradığınız ve o an ihtiyacınız olan her şeyi online alışveriş sitelerinde bulabilmek mümkün. Üreticiler ise online alışveriş sayesinde hedef kitlelerini dünyanın her yerinden oluşturabiliyorlar. Reel bir mağazaya yapılacak masraflar ise online alışveriş sayesinde tarihe karışıyor. Online alışverişin kolaylığı herkesi etki altına almış durumda. Siz de mutlaka online alışverişin kolaylıklarından faydalanın ve çağın gerisinde kalmayın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder